Depo Pergamon | Depo Pergamon 2018 Day 33
bergama, pergamo, pergamon, restauración, taller de restauración, campo de trabajo, universidad, estudiantes, experiencia, edificion antiguos, patrimonio, sociedad, gastronomía
1424
post-template-default,single,single-post,postid-1424,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Depo Pergamon 2018 Day 33

10.08.2018

Ofis ekibinden bir grup analiz paftaları üzerinde çalışmalarını sürdürürken diğer grup organizasyon paftaları için çıktıları aldı. Broşürün restitüsyon kısmına başlandı.Organizasyon ekibiyle beraber ikinci dönem restitüsyon revizesi yapıldı.
Tütün deposu modelinin pencerelerine demirler eklendi, eksik kalan makaslar ve merdivenler tamamlandı.

Depo ekibi çatıdaki merteklerin sökümüne devam etti. Bu sırada dış mekanda ön cepheye getirilen iki iskeleyle üst kısımlarda raspa işlemlerine başlandı, arka cephede ise göz hizasına kadar raspalama tamamlandı.

Haşlanmış tavuk, bulgur pilavı ve bol malzemeli bir salatanın ardından organizasyon ekibinde yer alan grafik tasarımcısı Silvia Calavera ve yüksek mimar Juan Miguel Galera Miñarro’nun sunumları ile gün sona erdi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.